FAUX FRECKLES LÄKNINGSPROCESS

Denna fina tjej kom som modell för fräknar och då tatuerade vi en liten mängd på näsryggen samt några enstaka på varsitt kindben. Här av vi förebild, direkt efter och läkt resultat. Som man kan se är de väldigt skarpa till en början, men mjuknar under läkningsprocessen. 

before/after/healed

Det vi kan följa här nedan är läkningsprocessen av behandling två då vi la till ännu fler fräknar. Detta kan man göra redan från start om man så vill, MEN det är en väldigt bra grej med att dels testa pigmentet först men även för dig som kund att faktiskt känna efter om det är någonting du kommer trivas i. Dessa första bilder är direkt efter behandling, kund är vanligtvis lite svullen och huden är lämnad med mycket rodnad och irritation. Detta lägger sig oftast samma dag. 

Här nedan följer läkningsprocessen. Fräknarna är betydligt skarpare första dagarna, detta kommer lägga sig mer och mer för varje dag.

Dag 1
Dag 2

Leave a Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!